Nära nuet - Mindfulness workshop

6 Februari kl 10.00-12.00
Välkommen till en 2 timmars workshop där vi utgår från metoden mindfulness för att bli varse nuet så som det är. En plats där du får vila, bara vara och upptäcka dina tankar med olika förhållningssätt. Kärnan i min guidning grundar sig alltid i att vi gör så gott vi kan utifrån de förutsättningar och grad av medvetenhet vi har just här och nu.
hur kan du använda din nuvarande energi och medvetenhet till att leda dig själv dit du vill? För att skapa ett tankespråk inuti som ger dig kraft och tro på din förmåga?
När kroppen slappnar av och distansen till tankarna ökar, minskar ofta stressen och prestationskraven. Under workshoppen får du öva på att se förbi föreställningar, förväntningar och automatiska tankar.

Kom som du är, nybörjare såväl som inbiten mindfulnessutövare. Gärna i kläder som sitter skönt runt midjan och bröstkorgen så att du kan andas obehindrat.


Anmälan: maila nadja@extraordinaryminds.se
Plats: Harmonicenter, Allévägen 6, 2tr i Vallentuna centrum (porten till vänster om Stenugnsbageriet)
Investering: 770 kronor
Anmälan är bindande men inte personlig - du kan överlåta din plats till någon annan vid behov. Skulle yttre omständigheter kräva att workshoppen ställs in återbetalas hela beloppet.


2022-01/nadja.png
2022-01/pastedgraphic-1.png