Permanent hårborttagning

PERMANENT HÅRBORTTAGNING!

Den senaste generationens halvledarteknik VCSEL från Tyskland.
(Verical Cavity Surface-Emitting Laser)

Den nya tekniken gör nu att diodlasern kan utföra snabbare , säkrare och mer komfortabla behandlingar än vad som tidigare varit möjligt.

Tekniken ger utökad livslängd och stabil arbetstemperatur, som ger terapeuten de bästa förutsättningarna för att ge kunderna de bästa resultaten.

Den nya Lotus Diodlasern ger ett mer permanent resultat än vad någon annan laser har kunnat utföra tidigare.

 • Reducering av ca 85% – 100% av allt hår på behandlingsytan!
 • Smärtfritt!
 • Garanterat resultat!
 • Inbyggt kylsystem!
 • Effektiv
 • Klarar alla hud och hår typer (som har pigment i hårsäcken)

Behandlingen utförs med 4-5 veckors mellanrum, minst 6-10gånger.

Metoden är precis lika effektiv som andra metoder för permanent hårborttagning. Lotus Diodlaser är en säkrare metod därför att mindre värme produceras. Forskningen har visat att en långsammare men lägre uppvärmning är avsevärt mer effektiv än högre och kortare impulser som vid IPL hårborttagning. Lägre energinivåer innebär mindre obehag för patienten och mindre risk för biverkningar.

Fakta om hår:

Generande hårväxt är ett stort problem för kvinnor såväl som för män. Människan har flera miljoner håranlag på kroppen, hårstrån sitter olika djupt på olika kroppsdelar. Alla växer inte på samma gång och vissa ligger vilande hela ens livstid. Kroppen nybildar hårstrån automatiskt (hårväxtcykel). Denna cykel består av tre olika faser. Växtfas, vilofas och övergångsfas.
Av kroppens hår är bara ca 30% i växtfas samtidigt.

Hur många ggr ?

Det beror på var du ska ta bort hår. Det är hårväxtcykeln som styr hur lång tid det ska gå mellan behandlingarna. Vid hårborttagning med Lotus Diodlaser måste behandlingen upprepas minst 6-10 ggr för att få ett bra resultat. Vanligtvis med ca 4 veckors mellanrum beroende på område. Antalet behandlingar varierar från person till person. Ibland räcker det med 6 behandlingar. Ibland några fler beroende på hudfärg och hårfärg.

-Vid permanent hårborttagning kan du känna en pirrande känsla. Behandlingen upplevs av dom flesta som helt smärtfri. Biverkningar är sällsynta, huden ska bli lätt rosa och lite lätt svullen. Detta försvinner efter ett par timmar till en dag.

-Jämför detta med andra smärtsamma behandlingar som tar både tid och är dyra i längden. Tex vaxning.
Nu slipper du ditt oönskade hår för all framtid.

Att tänka på innan behandlingen:

-För bästa resultat skall huden vara så blek som möjligt. Sola inte dagen innan och använd inte brun-utan-solprodukter 4 veckor innan.
– Använd inte pincett, vax eller epilering minst 4 veckor innan eller mellan behandlingarna.
– Vänta med behandling om du har irritation eller sår på området som skall behandlas, eller har en pågående infektion i kroppen.
– Vänta 6 månader om du injicerat botox eller filler på behandlingsområdet.

-När utförs inte behandlingen?

Är du/Har du/Äter du något av nedanstående, så utför vi inte behandlingen:

 • Gravida
 • Blodsjukdomar (AIDS, HIV, hepatit, onormal blodkoagulring etc)
 • Psoriasis, Dermatit, Eksem, Herpes, Acne/Finnar, mörka upphöjda leverfläckar eller vårtor, sår eller irritation på området som skall behandlas
 • Hjärt- och kärlsjukdomar
 • Lider av ljuskänslighet eller äter mediciner som medför ljuskänslighet (tex tetracyklin, annan antibiotika, kortison, roaccutan)
 • Cancer
 • Pacemaker

Boka din första konsultations/behandlingstid hos

Kristin https://www.bokadirekt.se/places/harmoni-center-f%C3%B6r-h%C3%A4lsa-och-helhet-10800?sr=19941