Mindfulness för stressreducering

Varmt välkommen till en kortare kurs i mindfulness där vi lägger fokus på välgörande avslappning och självmedkänsla.

Under fyra måndagar guidas du varsamt genom olika mindfulnessövningar av Nadja. Övningarna passar såväl nybörjare som dig som är van. Kursen har som mål att ta dig in i december och julen med en ökad känsla av balans och energi.

Vinster av att utöva mindfulness regelbundet:

• Minskad stress i kropp och sinne

• Ökad upplevelse av välbefinnande och förmåga att fokusera

• Ett mer balanserat humör och reaktionsmönster

• Ökad självkänsla

• Mer glädje och känsla av sammanhang

Efter varje tillfälle får du en ljudfil med en inspelad övning av Nadja via e-post. Dessa övningar har som syfte att fungera som små bryggor mellan våra fysiska träffar, så att du får en god möjlighet att skapa plats för återhämtning hemma i din vardag.

Måndagar klockan 12-13:
Kurs 1 – start meddelas inom kort
Kurs 2 –

Fredagar klockan 08.00-09.00:
Kurs 1 – start meddelas inom kort
Kurs 2 –

Lärare: Nadja Riback mindfulnessintruktör, hälsocoach, massör

Anmälan till: nadja@extraordinaryminds.se

Plats: Harmonicenter, Allévägen 6 Vallentuna

Pris: 970 kronor (inklusive moms och fyra ljudfiler med rogivande övningar för hemmabruk)

Om Nadja

Jag som håller i kursen är utbildad mindfulnessinstruktör, hälsocoach och massör med spetskompetens inom stressreducering och self compassion. Hälsa och friskvård är mitt stora intresse vilket har tagit mig till vidareutbildningar inom medicin, hälsopedagogik och akupressur. Att arbeta med att skapa förutsättningar för ökad kunskap om egenvård, friskfaktorer och livskvalitet på grupp- och individnivå är fantastiskt roligt! Vårt parasympatiska nervsystem fascinerar mig eftersom hela kroppen stärks när förmågan till en effektiv återhämtning ökar. Mindfulness är ett bra verktyg att ha med sig i livets olika faser. Jag har lång erfarenhet av att lära ut mindfulness till privatpersoner och jag är så glad att hålla min första kurs här hemma i Vallentuna. Läs gärna mer på extraordinaryminds.se där jag även bloggar för att bidra med inspiration till årstidsanpassade hälsoknep.