Hathayoga, Restorativeyoga & Kundaliniyoga med Anna

Alla kan yoga! Det spelar ingen roll om du är mjuk i kroppen eller stel som en pinne. Du yogar för din egen skull, inte för någon annans. Alla övningar kan anpassas efter dina förutsättningar. Du lär känna din kropp, kommer till ro och stillar ditt sinne!

För mig är yoga ett sätt att landa i nuet, att kunna släppa taget om alla borden och måsten. Att vara här och nu! Lugnt och inkännande. Komma närmre mitt högre jag och därmed lättare veta vilka val i livet som är rätt för mig.

Restorativeyoga är en riktigt härligt djup återhämtning. Vi stöttar kroppen med filtar, kuddar och bolster. Vi stannar i positioner ca 10 minuter för att hitta ner i avslappningen och verkligen kunna släppa taget.

Onsdagar kl. 19.15-20.30 med start 2 februari 2022. Gratis prova på måndagen den 24 januari samma tid.

Kundaliniyoga med Ayurvedisk inriktning

Onsdagar kl. 17.30-18.45

Hathayogan kör vi som ett lunchpass, ett skönt avbrott mitt på dagen. Vi inleder med en kort meditation, mjukar sedan upp och stärker kroppen från topp till tå och avslutar med en kort yoga nidra.

Torsdagar kl.11.30-12.30 med start 20 januari

Pris: 180kr per gång eller 10gångerskort för 1500kr (gäller på samtliga pass och är giltiga 1 år från köpedatum). Betalas via Swish (Klarna betalning kommer inom kort)

Bokning: via BokaDirekt - https://www.bokadirekt.se/places/ayurveda-anna-harmonicenter-44490

Du bokar in dig på varje pass du vill delta på

Kontaktuppgifter: anna@taygeta.se , Tel: 076-869 89 99

Varmt välkommen!

Anna