Reiki pass

Med avslappnande meditation och toning.

Det här är ett mjukt, revitaliserande pass för dig som önskar en skön, avslappnande stund för att landa i dig själv och fylla på med energi.

Vi inleder helt kort med att sträcka ut och landa i kroppen genom några enkla, mjuka rörelser, för att sedan lägga oss ner på sköna, varma yogamattor i vila.

Jag leder gruppen in i avslappning och en guidad meditation medan jag sätter igång flödet av Reiki-energi i rummet. Med min egen röst skapar jag ett ”ljud-bad” av toning/ljudning, som förstärker avslappningen.

Under passet går jag även runt till varje deltagare och ger en personlig liten ”Reiki-boost”.

Passet avslutas med en guidning tillbaka ut ur meditationen samt för den som vill en kort stunds delning, alt. egen reflektion (med medhavd anteckningsbok) kring upplevelsen av passet.

Ordet Reiki betyder ”universell livsenergi” och filosofin är att denna energi flödar genom allt levande. Under en Reiki-behandling (eller ett pass som det här) kan man enkelt uttryckt säga att jag som utövare förstärker flödet av energin så att eventuella blockeringar lättare kan släppa. Reiki verkar avslappnande och ger så kroppen utrymme för sitt eget läkande.

Plats: Harmoni Center för hälsa och helhet, Allévägen 6 i Vallentuna centrum

När: 6 tillfällen, torsdagar jämna veckor, 7 okt - 16 dec

Tid: Kl. 19.00 – 20:00

Pris: 175kr/gång eller 950kr för 6 gånger

Anmälan och frågor: maria@singingreiki.one eller sms till 073-936 01 14

Antal platser: 8

Jag som leder och har utvecklat passet heter Maria Sanner och jag arbetar med sång och med Reiki healing. I min verksamhet som klassisk sångerska sedan snart 20 år har min drivkraft alltid varit en förhoppning om att nå åtminstone någon i publiken med mina toner på ett sätt som kommunicerar från hjärta till hjärta och på ett sätt som kan hjälpa den människan att komma lite närmare sig själv - sitt sanna jag. En väg för läkning, kan man säga.

För mig är det inget egentligt steg mellan sång och Reiki, utan alltihop handlar om ett arbete med vibrationer/energi i syfte att assistera läkning och skapa välmående. Jag använder mig intuitivt av toning som komplement när jag arbetar med Reiki.

Jag är utbildad i Usui Reiki 1&2.

Du kan läsa mer på www.singingreiki.one